FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Skip to Content

CATERING

PREZENTARE GENERALA CATERING

Evenimente Corporate

Tipul meniului de bufet, care este considerabil diferit, in functie de natura evenimentului pentru care este organizat si pretul platit, plecand de la stilul bufetului de baza, care ofera buseuri pre-portionate, fara ustensile de servire pana la stilul bufetelor exotice, cu preparate calde si reci, cu unitati neportionate de produs, care sunt portionate asistat, pentru fiecare invitat. Bufetul este organizat in ocazii speciale ca receptii cu functiuni sociale sau de afaceri, prezentari speciale, inaugurari sau conferinte.

Reusita unui eveniment este cel mai solid argument pentru a alege serviciile si produsele de cea mai buna calitate ce le putem oferi. Impresioneaza prin prezentare, incanta gustul si satisfac cele mai exigente cerinte din domeniu datorita inaltei specializari a personalului si dotarii cu echipament specific de ultima generatie.

Petrecerile corporate au rolul de a îmbunătăți relația dintre angajați, ceea ce conduce mai apoi la o atmosferă plăcută la locul de muncă. Din acest motiv, este important ca întâlnirea să aibă loc într-un loc intim, care să invite participanții la conversații destinse.

Evenimente Private

Nunta rămâne, totuși, cel mai emoționant și plin de însemnătate episod din viața unui om. Suntem aici ca să îl transformi într-un episod perfect! 

Ești în centrul atenției noastre și te ajutăm să organizezi, până la ultimul detaliu, cele mai importante evenimente din viața ta: nuntă, botez, petreceri aniversare și nu numai. În funcție de dorințele tale, îți oferim consultanță pentru realizarea unui eveniment reușit și completarea albumului cu amintiri frumoase din viață.

Un eveniment privat este extrem de important deoarece poartă, înainte de toate, o anumită valoare sentimentală. Un astfel de eveniment este menit să rămână în amintirea invitaților și a celui care îl organizează ca fiind o experiență frumoasă, despre care să povestești mereu cu plăcere.

Corturile noastre au capacități diferite, incepand de la 50 de persoane si ajungand pana la 1500 de persoane, astfel încât va puteți alege pe cel care este potrivit amplorii evenimentului dvs.

Suntem cunoscuți pentru profesionalismul cu care tratăm fiecare client în parte. Ne-am câștigat renumele de perfecționiști în urma experienței acumulate de-a lungul timpului, atenției la detalii, personalizării serviciilor, meniurilor rafinate și apetisante, eleganței si varietatii corturilor și servirii fără reproș.

Avem oferte speciale și pachete avantajoase pentru toate tipurile de evenimente private, oferindu-vă posibilitatea de a adapta propunerile nostre în funcție de nevoile și specificul petrecerii.

Dacă alegeți să organizați petrecerea nunții într-unul dintre corturile noastre, vă oferim un meniu all inclusive, cadouri speciale pentru miri și decor inclus. Pentru petrecerile de botez, vă oferim gratuități la serviciile oferite de catre firma noastra , dar și un meniu personalizat.

Dacă ai de organizat evenimente private in orice oras s-au locatie din tara, noi suntem alături de tine!

Pentru mai multe detalii despre ofertele noastre, în funcție și de orașul s-au locatia care te interesează, accesează unul din linkurile de mai jos.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this