Tipul meniului de bufet, care este considerabil diferit, in functie de natura evenimentului pentru care este organizat si pretul platit, plecand de la stilul bufetului de baza, care ofera buseuri pre-portionate, fara ustensile de servire pana la stilul bufetelor exotice, cu preparate calde si reci, cu unitati neportionate de produs, care sunt portionate asistat, pentru fiecare invitat. Bufetul este organizat in ocazii speciale ca receptii cu functiuni sociale sau de afaceri, prezentari speciale, inaugurari sau conferinte.
Reusita unui eveniment este cel mai solid argument pentru a alege serviciile si produsele de cea mai buna calitate ce le putem oferi. Impresioneaza prin prezentare, incanta gustul si satisfac cele mai exigente cerinte din domeniu datorita inaltei specializari a personalului si dotarii cu echipament specific de ultima generatie.
Petrecerile corporate au rolul de a îmbunătăți relația dintre angajați, ceea ce conduce mai apoi la o atmosferă plăcută la locul de muncă. Din acest motiv, este important ca întâlnirea să aibă loc într-un loc intim, care să invite participanții la conversații destinse.