FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Skip to Content

DESPRE NOI

S.C ITAL NOLEGGIO S.R.L. este unul dintre principalii producatori de structuri metalice usoare, temporare si semi-permanente, utilizate ca spatii de stocare, productie, logistica, ambalare, targuri si expozitii, evenimente private sau corporate, din Romania.

Firma noastra inchiriaza in conditii de maxima calitate corturi de mici sau mari dimensiuni. Aceste corturi se pot fi clasifica in mai multe categorii: cort sau corturi de nunta, corturi pentru evenimente de firma, corturi discoteca, corturi pentru targuri si expozitii, corturi ca si depozite temporare, corturi gen hale industriale, corturi gen hale temporare, corturi temporare, corturi de campanie, corturi pavilioane, corturi electorale sau in notiunea generica de corturi pentru evenimente!

In cei 10 ani de experienta pe piata romaneasca am produs si instalat peste 100.000 mp de corturi industriale, in toata tara, in diverse variante dimensionale.

Corturile pot fi folosite atat pentru evenimente cat si pentru depozitare sau corturi pentru spatii de productie temporare. Corturile reprezinta o structura metalica usoara confectionata in spatiile noastre de productie si invelita cu material special impermeabil (PVC – poliplan – foaie de cort gen prelata TIR).

Corturile sunt pasiunea noastra! Si in acest an am realizat numeroase evenimente pentru firme care au lansat noi produse industrial sau au inaugurat linii noi de productie sau prelucrare.Toate acestea s-au intamplat prin inchirieri corturi, amplasand structurile mobile in curtile fabricilor sau a sediilor in cauza. Astfel am putut acoperi totul intr-un singur loc, atat ceremonia propriu-zisa cat si partea de catering sau conferinta de presa. Mobilierul specific unor astfel de evenimente este pus la dispozitie tot de catre firma noastra si astfel, organizarea si implementarea se poate realiza mai usor, mai repede si mai ieftin.

In judetul Dolj, societatea noastra a devenit un lider in designul, furnizarea si instalarea structurilor temporare atat pentru uz permanent, cat si semi-permanent.

Disponibila atat pentru inchiriere pe termen lung,cat si pentru achizitie,gama noastra de structuri temporare, modulare, innovative, ofera clientilor nostrii solutii instantanee de spatii acoperite adecvate pentru o multitudine de aplicatii industriale si specializate.

Corturile industriale ofera calitate, versatilitate si un raport pret-calitate imbatabil in comparatie cu metodele de constructie traditionale. Acestea pot fi asamblate, prelungite, demontate sau reamplasate cu intreruperi minime ale activitatii si cu o viteza de constructie de neegalat, in comparatie cu alte metode traditionale.

In schimb, corturile pentru evenimente au devenit itr-un timp foarte scurt, alegerea preferata a conceptiei de corturi pentru principalele companii de inchiriere si amplasamente pentru evenimente de pe intreg mapamondul. Succesul de invidiat al sistemului de corturi pentru evenimente isi are originea in numeroasele caracteristici ale designului inovativ si usor de utilizat ce pot fi gasite intr-o gama larga.

Aceasta compatibilitate functionala a componentelor, faciliteaza manevrarea, depozitarea,transportul, dar asigura si timpi de instalare si executie scurti,pentru utilizator.

Pentru a le accentua si mai mult flexibilitatea, robustele corturi pentru evenimente sunt disponibile intr-o serie de optiuni cu un design agreabil din punct de vedere estetic.

trandafiri
ITAL NOLEGGIO

O SCURTA PREZENTARE A MERITELOR DOBANDITE
DE-A LUNGUL TIMPULUI.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this