FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Skip to Content

CORT CRISTAL

frunzulita

Cort Cristal

Corturile model Cristal sunt rafinate si speciale pentru evenimentele exclusiv de seara. Se pot amplasa in locatii precum vile, castele, lacuri in care se pot etala, atat cortul cat cat si locatia respectiva. Deschiderea corturilor modulare pe care le detinem sunt urmatoarele: 4,5,6,8,10,12,15,20,25,30 si 40m in acest fel putem realiza diverse structuri si dimensiuni incepand de la 50mp pana la 2000mp.

Iluminatul corturilor se face prin diverse tipuri de candelabre cat si prin reflectoare cu o gama larga de culori. Sistemul de cabluri, cuple este prevazut cu tablou de siguranta.

Toate materialele folosite in montajul corturilor, sunt in normele europene si detin certificate de ignifugare, conformitate si calitate.

cort-cristal
« 2 de 2 »

Contactati-ne

Ne puteti contacta prin email, telefon sau completand formularul alaturat.
Suntem dispusi la orice fel de colaborare spre satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

SC Ital Noleggio SRL
info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Formular contact


Pentru SC Ital Noleggio SRL este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dvs. (Citeste politica de confidentialitate).

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this