FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Skip to Content

CORT GRANDE GALA

frunzulita

Cort Grande Gala

Corturile model Grande Gala sunt deosebite prin drapajul interior, tavanul format din 2, 3 sau 4 ape cat si picioarele cortului echipate cu draperii, bentita care vine ca o terminatie a drapajului avand un rol special pentru un design perfect. Deschiderea corturilor modulare pe care le detinem sunt urmatoarele: 4,5,6,8,10,12,15,20,25,30 si 40m, in acest fel putem realiza diverse structuri si dimensiuni incepand de la 50 mp pana la 2000 mp.

Iluminatul corturilor se face prin diverse tipuri de candelabre, cat si prin reflectoare cu o varietate larga de culori. Montate sub drapajul cortului, aceste lumini ofera feerie, stralucire si magie evenimentului. Sistemul de cabluri, cuple este prevazut cu tablou de siguranta.

Toate materialele folosite in montajul corturilor sunt in normele europene si detin certificate de ignifugare, conformitate si calitate.

cort-grande-gala
« 3 de 3 »

Contactati-ne

Ne puteti contacta prin email, telefon sau completand formularul alaturat.
Suntem dispusi la orice fel de colaborare spre satisfacerea nevoilor clientilor nostri. 

SC Ital Noleggio SRL
info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Formular contact


Pentru SC Ital Noleggio SRL este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dvs. (Citeste politica de confidentialitate).

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this