FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Skip to Content

CORT TEHNIC

frunzulita

Cort Tehnic

Majoritatea corturilor tehnice instalate in Romania, sunt executate cu acoperis clasic, in doua ape. Domeniile de utilizare ale acestora acopera toate sectoarele de activitate: depozitare, productie, activitati logistice, organizari de evenimente private sau corporate, corturi pentru nunti, cluburi si discoteci, targuri si conferinte, terenuri acoperite pentru activitati sportive, inclusiv echitatie, corturi pentru situatii de urgenta, corturi militare sau pentru spitale de campanie.

Structura metalica este confectionata din profile speciale din aliaj aluminiu, cu caneluri. Cortul poate fi instalat pe orice tip de strat suport nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea la sol se efectueaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizare pe termen lung.

Cort tehnic

Din punct de vedere dimensional, corturile cu acoperis in doua ape se executa fara stalpi intermediar in interior, astfel:
– Deschidere: de la 8m pana la 20m;
– Lungime: stalpii se vor amplasa din 5m in 5m, prin urmare lungimea totala a cortului va fi multiplu de 5m; in situatiile in care zona de amplasament necesita instalarea unui cort cu lungime atipica, acest lucru este posibil, prin modificarea distantei dintre stalpii laterali aferenti unui tronson;
– Inaltimea standard la streasina se va incadra in intervalul 3m-4m;
Invelitoarea corturilor se realizeaza dintr-o tesatura din poliester impregnata cu PVC.

« 3 de 3 »

Contactati-ne

Ne puteti contacta prin email, telefon sau completand formularul alaturat.
Suntem dispusi la orice fel de colaborare spre satisfacerea nevoilor clientilor nostri.  

SC Ital Noleggio SRL
info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Formular contact


Pentru SC Ital Noleggio SRL este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dvs. (Citeste politica de confidentialitate).

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this