FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Skip to Content

CORT TIP PAVILION RELAXARE

frunzulita

Cort Tip Pavilion Relaxare

Corturile tip Pagoda, sunt eficiente pentru evenimentele in locatii cu dimensiuni reduse, in care nu se poate monta o structura mare. Dimensiuni disponibile; pagoda 3×3/4X4/5X5/3X8/4X8/6X4/5X10.

Pagodele se pot folosi pentru standuri, dar in acelasi timp se pot amenaja cu drapaje, podea, candelabre si pot oferi stralucire, evenimentului dumneavoastra.

Iluminatul corturilor se face prin diverse tipuri de candelabre cat si prin reflectoare cu o varietate larga de culori. Montate sub drapajul cortului, aceste lumini ofera stralucire si feerie evenimentului in sine. Sistemul de cabluri, cuple este prevazut cu tablou de siguranta.

Toate materialele folosite in montajul corturilor sunt in normele europene si detin certificate de ignifugare, conformitate si calitate.

Corturi Tip Pavilion
« 3 de 3 »

Contactati-ne

Ne puteti contacta prin email, telefon sau completand formularul alaturat.
Suntem dispusi la orice fel de colaborare spre satisfacerea nevoilor clientilor nostri.   

SC Ital Noleggio SRL
info@corturiprofesionale.ro
0752 890 921

Formular contact


Pentru SC Ital Noleggio SRL este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dvs. (Citeste politica de confidentialitate).

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this