Pentru a va bucura de evenimente de mare amploare si cu detalii minunate, nimic nu trebuie sa fie lasat la voia intamplarii. Ital Noleggio este alaturi de voi, de la inceputul si pana la sfarsitul evenimentului, abordand si organizand cu mare atentie toate dorintele voastre.

Ital Noleggio va tine la curent cu cele mai noi oferte pentru inchirierea corturilor pentru nunta sau orice alt tip de eveniment (targuri, expozitii, discoteca, electorale, campanie, gen hale industriale, depozite temporare, pavilioane, etc.).

Servicii de catering sigure si profesionale

In cazul evenimentelor corporate bufetul poate fi diferit, in functie de tipul evenimentului respectiv (buseuri pre-portionate, bufete exotice, preparate calde si reci, etc.). Bufetul este realizat in ocazii speciale, cum ar fi: receptii, prezentari speciale, functiuni de afaceri sau sociale, conferinte, inaugurari.

Asadar, Ital Noleggio va pune la dispozitie pe langa corturi pentru evenimente, servicii de catering de cea mai buna calitate, precum si preparate proaspete si naturale. Pentru a avea un eveniment plin de reusita, alegeti serviciile oferite de Ital Noleggio, deoarece veti impresiona prin prezentare, prin gust si printr-o atmosfera foarte placuta.

Va oferim un personal specializat si echipamente specifice moderne, reusind in acest fel sa satisfacem cele mai exigente cerinte din acest domeniu de activitate. Corturile noastre pentru petrecerile corporate sunt intime si confera o atmosfera placuta, astfel incat participantii sa aiba conversatii relaxante.

Meniu delicios si cadouri speciale

Pentru toti cei care aleg sa organizeze nunta intr-unul din corturile oferite de Ital Noleggio, va oferim un meniu all inclusive savuros si cadouri speciale pentru miri. In cazul petrecerilor de botez sau aniversari, va oferim meniuri personalizate,  bucatarie mobila, vesela de calitate si un decor minunat.

Puteti regasi in sectiunea INCHIRIERI CORTURI modelele de corturi pe care vi le oferim si totodata va puteti inspira si achizitiona cele mai frumoase accesorii pentru nunta in tendinte actuale, pentru a organiza in acest fel cel mai minunat eveniment.

 cort-grande-gala

Ital Noleggio este alaturi de voi oriunde v-ati afla in tara si va ajuta in organizarea celor mai importante evenimente din viata voastra (nunta, botez, aniversare, expozitii, concerte, targuri, conferinte, inaugurari, etc.).

Realizam evenimente foarte reusite, incantatoare si va completam albumul cu amintiri magnifice din viata voastra.